JÍDELNÍ LÍSTEK

PŘEDKRMY          
Bruschetta s rajčaty, česnekem a olivovým olejem, parmezán, bazalka (2 ks)135
Italský hovězí tataráček ze svíčkové s lanýžovým olejem, toast (120 g)215
Carpaccio z lososa, ricotta, kopr, salát rukola, lososový kaviár, kapary, toast215
Pizza s jemně krájeným uzeným lososem, creme fraiche a kaviárem245
Grilovaná chobotnička s česnekem, červenou cibulí, medem a olivovým
olejem, opečené bramborové penízky195
 
POLÉVKY
Silný hovězí vývar s masem, zeleninou a domácími nudlemi55
Polévka dle denní nabídky45
 
SALÁTY
Caesar salát s česnekovými krutony, ančovičkami a parmazánem125
s kuřecím masem a opečenou slaninou175
s grilovanými tygřími krevetami195
Salát z rukoly s karamelizovanými pistáciovými ořechy a citrusovým vinaigrettem145
Trhané saláty s uzeným kachním prsem, medové balsamico, vlašské ořechy175
Rozpečený kozí sýr, tataráček z červené řepy a rukola, ricottový nok s medem170
 
NAŠE TĚSTOVINY
Domácí ravioli plněné lososem a ricottou, omáčka se šalvějí, parmezán225
Tagliolini s chřestem, cherry rajčátky a omáčkou z drcených rajčat, parmezán195
 
 
 
 
RYBY A MOŘSKÉ PLODY
Aljašská černá treska marinovaná v shiro miso, variace rýže (černá, červená)
restované císařské lusky (150 g)585
Steak červeného tuňáka v krustě z černého sezamu, wasabi pyré (150 g)325
Grilovaný candát na zeleninovém lůžku (180 g)285
Tygří krevety na grilu s česnekem, olivovým olejem a chilli, salát rukola (200 g)285
 
PATIUM SPECIALITY
Kachní prso na grilu s medovou cibulí a rozmarýnovými noky (220 g)245
Telecí svíčková na smetaně, karlovarský knedlík, brusinkový terč (150 g)245
Kuřecí prso Supreme, lanýžová omáčka, bramborový noček,
opečený pórek, (200 g)275
Filírovaný telecí hanger steak, risotto s liškami, parmezán (200 g)275
Jehněčí kolínko pečené na rozmarýnu a česneku, dušená kapustička,
bramborové pyré se slaninovým chipsem285
 
MASA Z GRILU
Flank steak s omáčkou z červeného vína, blue cheese máslo (200 g)215
Biftek z hovězí svíčkové s omáčkou se zeleného pepře (250 g)395
Biftek z hovězí svíčkové s hříbkovou omáčkou (250 g)395
Surf a Turf - Biftek z hovězí svíčkové s tygřími krevetami a omáčkou
beurre rouge (z červeného vína) (300 g)525
Rib eye steak se zelenými fazolkami, opečenou cipollini cibulkou,
omáčka z hrubozrnné hořčice (250 g)445
 
 
 
 
 
PŘÍLOHY
Bramborové pyré50
Hranolky s černou lanýžovou solí (200 g)65
Steakové hranolky (200 g)55
Risotto z lišek55
Pečené brambory grenaille (150 g)55
Italské těstoviny (omáčka dle denní nabídky)50
Grilovaná zelenina se žampiony (200 g)70
Grilovaný chřest (100 g)60
 
DEZERTY
Mille Feuille s mangovým sorbetem125
Pannacotta s malinami85
Čokoládový dort s karamelem95
Variace sorbetů85
Výběr francouzských sýrů, ořechy (120 g)179